Fantastiskt och överraskande! Det sammanfattar vad sommelier, krögare, kockar, restaurang och hotellägare tyckte vid en unik provning då mjöd och mat kombinerades i Hälsingland. Dryckesexperterna menade att det svenska mjödet, som alltid görs på honung, idag ett mycket intressant allternativ till vin, champange och öl.
Du kanske också gillar
Biodling behövs!
Bin gör livsviktiga insatser för ekosystemet. Tyvärr är deras framtid hotad av klimatförändringar och bekämpningsmedel. Karlskoga Energi & Miljö har valt att samarbeta med en lokal biodlare och bidra till att...
88 visningar
Stor påverkan på världens bivirus från invasivt kvalster
En internationell studie visar att varroa haft stor påverkan på vilka virus som finns hos bin. Resultaten är viktiga för övervakning och forskning om honungsbins hälsa. Läs mer hos SLU. Bli biodlare Läs boken Bin till...
96 visningar
Dubbel honungsskörd i Örebro län
Livet leker för länets biodlare och just nu är det högtryck för dem att slunga honung. Det är ett bra honungsår, många biodlare räknar med att få dubbelt så mycket honung som förra året. ”Honungen är alldeles för...
99 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.