Biodlaren Tim Brod, diskuterar värdet av kvalitetshonung och vikten av att bevara vår relation med honungsbin.
Du kanske också gillar
Biodling behövs!
Bin gör livsviktiga insatser för ekosystemet. Tyvärr är deras framtid hotad av klimatförändringar och bekämpningsmedel. Karlskoga Energi & Miljö har valt att samarbeta med en lokal biodlare och bidra till att...
84 visningar
Allt fler vill ha svenskt och närproducerat
Allt fler svenska konsumenter väljer svensk och närproducerad mat. Idag betalar två av tre konsumenter gärna mer för svenska råvaror och sex av tio köper närproducerade råvaror så ofta de kan. Det är en stor skillnad...
55 visningar
Kurs – smaksatt honung
Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri. Läs mer hos Eldrimner. Bli...
121 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.