ALLT OM BIODLING
Svensk honung - Sorthonung

Svensk honung – smaksatt av naturen

Den godaste honungen är smaksatt av naturen

Ta den gula, smöriga försommarhonungen som doftar maskros och fruktblom. Honung från hallon, klöver och rallarros som ger högsommarens finstämda smaker. Eller varför inte lindens-, eller den aromrika ljungens honung.

Honung skördad från blommor som ger just den speciella smaken är ett mått på biodlarens skicklighet. Ett rikare sortiment ger uppskattning från konsumenterna och ett högre pris för honungen och biodlarens främsta uppgift är att tillfredställa konsumenten. Läs om hur du skördar sorthonung här.

Finsmakaren väljer honung med smak efter blomsort

Jämför honung med vin. Tänk om alla italienska viner hade samma etikett. Vilka förväntningar skulle det skapa hos konsumenten? Lågpris eller medelmåtta?

Honungssigillet - Sigill för din honung
Honungssigillet – Sigill för din honung
Honungssigillet visar varan

Honungssigillet erbjuder möjlighet att visa upp en mångfald av honungens smaker i en serie sigill för sex olika honungssorter. Dessa är Försommarhonung, Sommarhonung, Sensommarhonung med Lind, Hösthonung, Ljunghonung, Flytande honung samt ett neutralt sigill – Svensk Honung smaksatt av naturen. Genom att visa skillnader i honungssmaken sprider du som biodlare kunskap om honungens mångfald.

Utnyttja honungsburkens lock som blickfång och säljyta
Utnyttja honungsburkens lock som blickfång och säljyta. Står burkarna tät som t ex på ett bord vid en marknad är locken viktiga för att kunna skilja sorterna åt.
Ytterligare fördelar

Ett sigill garanterar att förpackningen är obruten. Den som säljer direkt till konsument på marknader eller i egen butik och utan mellanhänder ansvarar direkt inför kunden. Här är locket viktigt, det är det som måste säkras samtidigt som det är blickfång och en säljyta som informerar.

Beställ sigill på www.honungssigillet.se

 

Honungsetiketter / Honungsetikett Honungsetikett / honungsetiketter Svensk Honung Etikett Honungsbroschyr - Honung broschyr

vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG

ALLT OM BIODLING

Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: