För London-biodlarna Chris Barnes och Paul Webb, är honung flytande guld. Paret placerar och sköter bikupor i över hela staden, vilket ger förstklassig, lokal honung som får namn efter postnumret där den skördats. Munchies följer med när de sätter upp och expanderar sin urbana biodlingsverksamhet.
Du kanske också gillar
Få anmälningar om matfusk leder till åtal eller böter
Fläskfilé som färgats och sålts som oxfilé. Hästkött i nötfärslasagne och 19 ton falsk honung. Livsmedelsskandalerna har avlöst varandra de senaste åren. Få anmälningar från livsmedelsinspektörer runt om i landet leder...
54 visningar
Mjöd – Branden på Orten
Branden på Orten är ett mjöd gjort av enorma mängder honung samt lite lokala äpplen. Finns i begränsad upplaga hos Systembolaget.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
99 visningar
Med ”Biström” blommar landet
Insekterna i våra landskap dör troligen innan politiker får till en ny jordbrukspolitik skriver Walter Haefeker, president för de Europeiska Yrkesbiodlarförbundet EPBA. Han observerar att även Jordbrukare är en hotat...
68 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.