Över 50 personer har i genomsnitt kommit till Asby föreläsningsförenings kvällar. I onsdags avslutades terminen då Johann Lang berättade om blommor, bin och det söta guldet honung.

Över 50 personer har i genomsnitt kommit till Asby föreläsningsförenings kvällar. I onsdags avslutades terminen då Johann Lang berättade om blommor, bin och det söta guldet honung.
Allt fler vill bli biodlare och den här veckan börjar en ny grupp elever hos Norrköpings biodlareförening för att lära sig hantverket, skriver NT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Bikuporna är på väg att inta stans hustak, uteplatser och trädgårdar. Larmrapporterna om att de pollinerande insekterna blir allt färre har lett till en helt ny typ av urban motståndsrörelse. Se inslaget hos SVT. Bli...
Det fruktade varroakvalstret har hittats hos biodlare i Umeåregionen. Nu manar forskare alla biodlare att behandla för att undvika en epidemi. Läs mer hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer