Håkan Ström är snickaren som gjort bisysslan till sitt levebröd. I förra veckans Röda tråden undrade Katharina Sollerhed på Jularps gård hur det är att vara biodlare egentligen?

Håkan Ström är snickaren som gjort bisysslan till sitt levebröd. I förra veckans Röda tråden undrade Katharina Sollerhed på Jularps gård hur det är att vara biodlare egentligen?
Rapport – Studieresa USA, steg 2 till Kalifornien. MSB-projekt om utveckling av en beredskapsstruktur mot allvarliga skadegörare på bin samt inventering av risken för förgiftning av bin och humlor med...
Våra bin är inblandade i 80 procent av den mat som vi får från våra butiker. Ändå förbigås rapporterna om att vi får färre och färre bin med märklig tystnad. Läs ledaren hos Ölandsbladet.
Kvinnor under 40 år blir mer och mer intresserade av biodling. Det menar Hanne Uddling, ordförande för Biodlarnas Sörmlandsdistrikt. Och för många är det inte honungen som är det primära målet – utan pollineringen. Läs...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer