På fem olika platser i södra delarna av Östergötland har Sveaskog tillsammans med länsstyrelsen gjort insatser för att rädda hotade vildbin. Läs mer hos SVT.

På fem olika platser i södra delarna av Östergötland har Sveaskog tillsammans med länsstyrelsen gjort insatser för att rädda hotade vildbin. Läs mer hos SVT.
Forskare vid NINA (Norsk institutt for naturforskning) har undersökt sambandet mellan förekomsten och mångfalden av pollinerande insekter och avkastning inom jordbruket. Resultaten visar att de är viktigt att ha många...
Nu finns flera nya varianter med locketiketter för dig som säljer Svensk honung och Svensk sorthonung. Bland annat; Skogshonung från vår/försommar, Skogshonung från sommar/sensommar, Svensk honung, Försommarhonung...
Den mycket kalla och blöta sommaren har satt sina spår i bisamhällena runt om i Sverige. Valdemarsviks biodlare uppger att det hittills varit ovanligt dåligt med honung. Läs mer hos Norrköpings Tidningar. Bli biodlare...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer