I Östergötland blir det en del honung den här sommaren, men generellt är skörden sämre i år och till jul riskerar den svenska honungen att vara slut. Lyssna hos Sveriges Radio.

I Östergötland blir det en del honung den här sommaren, men generellt är skörden sämre i år och till jul riskerar den svenska honungen att vara slut. Lyssna hos Sveriges Radio.
Allt fler i Sverige köper ekologiskt producerad honung. En produkt som domineras av importerade burkar i butikerna. Men det kan vara på väg att förändras. – Det är fler och fler som är intresserade av att bli ekologiska...
Sveriges vildbin och pollinatörer lever under hård press när blommande grönområden bland annat byggs bort. Nu utses Sollentuna till landets bivänligaste kommun. Läs mer hos SVT.
En butik i Hannover Tyskland plockade bort alla varor som bin producerar. 60 % av sortimentet är borta, av 2500 varor återstår 900 varor. Butiken visar kunderna vad som händer om bina försvinner. Läs mer hos Spiegel...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer