Det var inte så lyckat av fastighetsbolaget Östersundshem att placera en bikupa på taket till ett höghus där en hyresgäst i en av de översta våningarna lider av getings- och bifobi. Läs/lyssna hos Sveriges Radio.

Det var inte så lyckat av fastighetsbolaget Östersundshem att placera en bikupa på taket till ett höghus där en hyresgäst i en av de översta våningarna lider av getings- och bifobi. Läs/lyssna hos Sveriges Radio.
Det surras rejält om AccorHotels. På hotelloperatörens många hotelltak världen över är biodlingar och så kallade “bihotell” idag en vanlig syn. Satsningen är en del av AccorHotels åtagande att skydda...
Det har varit ett bra år för alla biodlare, med lagom temperaturer och starka bi-samhällen, vilket betyder mer honung.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Biodlaren Lars-Gunnar Olsson fick en obehaglig överraskning på onsdagsmorgonen. Under natten hade en björn forcerat ett stängsel och attackerat en av hans bikupor. – Vi har för mycket björn här i trakterna, menar Olsson...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer