Under 2011 reste Expedition Lokalt Mjöd runt i Sverige för att tillverka över 30 olika sorters drycker. Efter ett års lagring har Mjödhamnen börjat lansera dessa lokalproducerade mjöd av unika honungstyper och lokala råvaror.

Under 2011 reste Expedition Lokalt Mjöd runt i Sverige för att tillverka över 30 olika sorters drycker. Efter ett års lagring har Mjödhamnen börjat lansera dessa lokalproducerade mjöd av unika honungstyper och lokala råvaror.
Nu är det dags att bekanta sig med arbetsbin, drönare och drottningar. På söndag arrangeras nämligen Honungsbiets dag på Torups rekreationsområde. Aktiviteterna leds av biodlaren Josef Vilhelmsson från Malmö naturskola...
Det var många som ville gå på studiebesöket i början av juni, men som tyvärr inte fick plats. Därför görs nu ett nytt studiebesök hos Honungslandet utanför Alingsås. Studiebesöket är torsdagen den 20 augusti 2015 kl 17...
Svedmyra har egna bin som bor intill tunnelbanan. De ger närmare 60 kg honung per år, skriver SöderortDirekt.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer