För att uppmärksamma världsmatdagen den 16 oktober börjar idag en rättegång mot det multinationella jordbruksföretaget Monsanto i Haag, Nederländerna, skriver SKD. Rättegången kan följas på monsanto-tribunal.org.

För att uppmärksamma världsmatdagen den 16 oktober börjar idag en rättegång mot det multinationella jordbruksföretaget Monsanto i Haag, Nederländerna, skriver SKD. Rättegången kan följas på monsanto-tribunal.org.
På Supermarket i Stockholm 2014 serverade Kajsa Magnarsson över trehundra ljudbearbetade mjölk och honungsdrinkar. Tillsammans med ljudkonstnärer från Harp Art Lab, Mikael Ericsson, Niklas Sjösvärd, Julijana Nemeti och...
Måndagen den 12:e april höll Biodlingsföretagarna en livestreamad inspirationsföreläsning med Monica Larsson, yrkesbiodlare från Honungsgården på Bjäre. Monica berättar om sin biodling och att honung blir en biprodukt...
En ny studie visar att vissa bin har äventyrliga “personlighetsdrag”, i stället för att bara lydigt inordna sig i arbetsledet. Det behövs individer som går utanför ramarna, precis som i mänskliga livet...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer