En anrik brygd som kommer i många smaker – under Medeltidsveckan flödar mjödet på både restauranger och marknader. För de nyfikna fanns det mycket att lära under tisdagens föreläsning om mjödbryggning för nybörjare. Läs mer hos Helagotland.se.

En anrik brygd som kommer i många smaker – under Medeltidsveckan flödar mjödet på både restauranger och marknader. För de nyfikna fanns det mycket att lära under tisdagens föreläsning om mjödbryggning för nybörjare. Läs mer hos Helagotland.se.
Det ser ut att bli ett bra honungsår i Sverige, men inte i Örebro. Det menar biodlare vid Karslund. Läs mer hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Den mycket kalla och blöta sommaren har satt sina spår i bisamhällena runt om i Sverige. Valdemarsviks biodlare uppger att det hittills varit ovanligt dåligt med honung. Läs mer hos Norrköpings Tidningar. Bli biodlare...
Nu finns en bikupa vid Ica Maxi i Västervik. Butiken vill bidra till biologisk mångfald och har tagit biodlare till hjälp för att sköta kupan. Läs mer hos vt.se.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer