En anrik brygd som kommer i många smaker – under Medeltidsveckan flödar mjödet på både restauranger och marknader. För de nyfikna fanns det mycket att lära under tisdagens föreläsning om mjödbryggning för nybörjare. Läs mer hos Helagotland.se.

En anrik brygd som kommer i många smaker – under Medeltidsveckan flödar mjödet på både restauranger och marknader. För de nyfikna fanns det mycket att lära under tisdagens föreläsning om mjödbryggning för nybörjare. Läs mer hos Helagotland.se.
Biodlare runt om i Sverige vittnar om dåliga skördar. Tidaholmaren Marcus Schultz, som driver Hökensås Bigårdar, tror dock på ett normalår. Trots onormala förutsättningar. Läs mer hos Västgöta bladet.
Svenska bin mår bra. Och allt fler väljer att ha egna bisamhällen. ”Det är en ny trend” säger biodlaren Peder Lilja.
Läs artikeln hos Mvt.se.
Honung, vaxljus och tvål är bara bisaker i sammanhanget. Bin och biodling är viktigare än så, anser representanter från Alingsåstraktens biodlareförening. I Gräfsnäs Slottspark försökte de värva medlemmar. Läs mer hos...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer