På flera håll i landet har biodling blivit allt populärare under corona. I Halland är trenden mer långvarig än så, åtminstone de senaste tio åren ökar antalet odlare stadigt. Läs mer hos SVT.

På flera håll i landet har biodling blivit allt populärare under corona. I Halland är trenden mer långvarig än så, åtminstone de senaste tio åren ökar antalet odlare stadigt. Läs mer hos SVT.
Pollinatorpassasjen – vägar för pollinatörer i Oslo. En uppmaning till stadsbor, yrkesverksamma, stadsdelar och myndigheter, organisationer och företag att bidra på ett samarbete för att bilda en blomstrande...
Nu lanserar Sigtunas hotellsamarbete för en hållbar destination sitt eget rabarbermjöd. Med smak av lokal rabarber och honung från 15 egna bikupor kan man nu erbjuda ett halvtorrt mjöd med doft av honung och...
Tusentals lediga enkelrum, söderläge och nybyggt. För att öka mångfalden i naturen placerar Södra ut 5 500 bihotell i medlemmarnas skogar och trädgårdar. Hotellen riktar sig till målgruppen solitärbin och man hoppas på...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer