Lyssna på när Martin Nehmanns bidrottningar pratar i programmet Naturmorgon hos Sveriges Radio, 20-02-2016. Bidrottningarnas tutande och intervjun med Martin börjar 5:15 minuter in i programmet.

Lyssna på när Martin Nehmanns bidrottningar pratar i programmet Naturmorgon hos Sveriges Radio, 20-02-2016. Bidrottningarnas tutande och intervjun med Martin börjar 5:15 minuter in i programmet.
Dessa högsommardagar är det hektiskt med honung som ska slungas, hönor som ska utfodras och en och annan kronärtskocka som ska plockas. Med en dröm om gårdsbutik och längtan efter enskildhet flyttade Pernilla Andersson...
Kerstin Björkman i Huddinge Biodlareförening lär dig hur du gör din egen bivaxsalva.
Tid och plats: 8 oktober kl 18.00 2014, föreningsbigården Sundby.
Läs mer hos Huddingeortens Biodlareförening.
För tredje året arrangerar Skoklosters slott en äppeldag. Söndagen den 13 september inleds äppeldagen med en visning av den nystartade biodlingen i äppelträdgården vid Skoklosters slott. Klockan 11.30 visar och berättar...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer