Nya locketiketter för dig som säljer Svensk honung. Kombinera med din egen etikett eller vår standardetikett för Svensk honung. Klassiska varianter för sorthonung finns såklart också som vanligt. Se utbudet här.

Nya locketiketter för dig som säljer Svensk honung. Kombinera med din egen etikett eller vår standardetikett för Svensk honung. Klassiska varianter för sorthonung finns såklart också som vanligt. Se utbudet här.
Det finns många udda smaker på mässan. I mathallen finns en Björn från Kristinehamn som säljer honung med bismak, skriver Piteå-Tidningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Det talas om rekordår bland biodlarna i länet. Gunnel Jonsson i Skirö har slungat sin första skörd. ”Jo, det kan nog bli ett bra år, men det vet vi först i slutet av säsongen”, säger hon. Läs och se videoklipp hos...
Intresset för bikuporna i kyrkoruinerna i Visby innerstad har varit stort, säger Mikael Qwiberg som tagit initiativet till att placera bikupor på taken till tre ruiner och i självaste domkyrkans torn. – Jag har...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer