Kurs i smaksättning av honung

Länsstyrelsen Västra Götalands Län

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egna kvalitet.

Föreläsare är Birgitta Augustesen som driver Stavtorps Honung och Musteri, Malmköping. Birgitta har varit biodlare sedan 2003. En av inriktningarna i företaget är smaksatt honung.

Samma kurs hålls vid två tillfällen i Brevés lokaler, Svarvaregatan 6, Kungälv; onsdagen 3 februari 2016 kl 8.30-15.30 och torsdagen 4 februari kl 8.30-15.30.

Se hela inbjudan och anmälningsinformation här.

Apiscandia 2022 Digital
Biodling

Läs mer om biodling

Fläktbin / Fläktbi - Fläktande honungsbi
Fläktbin eller fläktbi kallas arbetsbin i bisamhället som Läs mer
Halvram
Halvram eller Halvramar kallas inom biodling ramar med Läs mer
Biväxter - Balkansippa (Anemone blanda)
Balkansippa (Anemone blanda) är en flerårig, vanlig trädgårdsväxt vars blommor kan vara Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer