För att underlätta för små producenter har Livsmedelsverket skapat en enkel guide för hur man märker honung och honungsprodukter på rätt sätt.
Det finns två nya faktablad; ett om märkning av honung och ett om märkning av honungsprodukter.
För att underlätta för små producenter har Livsmedelsverket skapat en enkel guide för hur man märker honung och honungsprodukter på rätt sätt.
Det finns två nya faktablad; ett om märkning av honung och ett om märkning av honungsprodukter.
Männen står mitt i en bisvärm för att utvinna honung. De odlar ett helt samhälle som en hobby. Samtidigt gör deras bin naturen en tjänst.
Läs mer hos Helsingborgs Dagblad.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Se vad som hände när en familj som inte brukade äta ekologisk mat testade att äta 100% ekologiskt. coop.se/ekoeffekten. En vettig reklamfilm för omväxlings skull. COOP borde inte sälja besprutad mat över huvud taget, så...
Polska forskare har utvecklat en metod för att hitta rester av bekämpningsmedel hos honungsbin. Med hjälp av metoden kan rester av 200 olika bekämpningsmedel sökas samtidigt. I 70 fall då bin blivit förgiftade kunde...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer