Årets honungsskörd såg ut att bli dålig i början av sommaren, men under sensommaren vände det och det ser ut att bli en del honung för biodlarna ändå, säger biodlare Olle Bohman i Skelleftehamn.

Årets honungsskörd såg ut att bli dålig i början av sommaren, men under sensommaren vände det och det ser ut att bli en del honung för biodlarna ändå, säger biodlare Olle Bohman i Skelleftehamn.
Det surras rejält om AccorHotels. På hotelloperatörens många hotelltak världen över är biodlingar och så kallade “bihotell” idag en vanlig syn. Satsningen är en del av AccorHotels åtagande att skydda...
Tidig vår och högsommarvärme som håller i sig – det är receptet för en riktigt bra honungsskörd. Många av landets biodlare upplever en av de bästa säsongerna på länge. Läs mer hos SvD Näringsliv. Bli biodlare Läs...
Sedan 1842 är biet symbolen för invånarna i staden Manchester*. Under den industriella revolutionen tog staden en världsledande roll inom massproduktionen av textil. De flitiga arbetarna i textilfabrikerna fick epitetet...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer