Inget annat livsmedel är så smakmässigt präglat av naturen som honung. Johann Lang berättar om bra platser för bigårdar som tillgodoser binas behov och som ger goda chanser till unika honungssorter med smak av växtligheten i omgivningen.
Du kanske också gillar
Smälta, sila och gjuta bivax
En film om hur man smälter, finsilar och gjuter bivax på olika sätt. Fler tips med bivax.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
939 visningar
Sven Pettersons bibotten
Botten till bikupa byggd enligt Sven Petterson’s exempel i Bitidningen nr 9 2015. Bottnen har bra genomluftning och är vändbar för vinter- och sommarläge. En praktisk bibotten som är enkel att bygga på egen hand...
385 visningar
Bisafari
Bisafari eller bigårdssafari brukar det kallas när biodlare ordnar visning av bisamhällen / biodling. Bisafari ordnas för allmänheten, skolklasser eller företag. Biodlaren visar hur biodling går till och berättar om...
316 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.