Bertil Johansson i Braås är tredje generationens biodlare. Länge var det en hobby men när han för tio år sedan gick i pension så valde han att växla upp och bildade företaget Bertils Honung. Idag har han 40 bisamhällen, skriver Vxonews.

Bertil Johansson i Braås är tredje generationens biodlare. Länge var det en hobby men när han för tio år sedan gick i pension så valde han att växla upp och bildade företaget Bertils Honung. Idag har han 40 bisamhällen, skriver Vxonews.
Det menar Södra Hallands biodlarförening. Enligt föreningens vice ordförande Kenth Gunnarsson har det hänt mycket på kort tid, skriver Lokaltidningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Tekn. Dr Tobias Olofsson & Tekn.Dr Alejandra Vásquez, Con Cellae AB har genom sin forskning vid Lunds Tekniska högskola upptäckt mjölksyrabakterier i honung. Bakterierna visade sig ha potentiella möjligheter att...
Mellan den 20 april och 4 maj pågår TEMA BI i Östra Göinge kommun med bl. a föreläsningar i Kulturhuset Vita skolan i Broby och öppet hus i Föreningsbigården i Glimåkra. Var med och lär dig om bin och betydelsen av dem...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer