I en studie som utförts av ugandiska läkare vid sjukhuset Mulago visade att honung inte bara skyndar på läkningsprocessen, men också hämmar TB-bakterierna, hindrar dom från att sprida sig till andra delar av kroppen.

I en studie som utförts av ugandiska läkare vid sjukhuset Mulago visade att honung inte bara skyndar på läkningsprocessen, men också hämmar TB-bakterierna, hindrar dom från att sprida sig till andra delar av kroppen.
Det har varit ett unikt år för biodlaren Valle Johansson i Hjorted. Redan i mitten av juni slungade han den första honungen, men nu är han orolig för att det inte blir så mycket mer honung i år, skriver Vimmerby Tidning...
Kalla vårar och för lite nederbörd slår hårt mot bina. Trots att biodling i vissa delar av kommunen ger mindre skörd ökar intresset för denna speciella typ av djurhållning. Läs mer hos Smålands-Tidningen. Bli biodlare...
Att ibland tvingas upp i ottan för att se till sina bisamhällen är inget som Sten Bengtsson räds. Naturupplevelsen det ger är mycket värd. Läs artikeln hos Helsingborgs Dagblad. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer