Bredden har fått sina första permanentboende. Och det är inte vilka hyresgäster som helst, utan 80 000 bin. Med två bikupor på Kanalvägen 10 som bas kommer de att pollinera blommor i Bredden, Grimsta och Bollstanäs. Läs mer hos Vi i Väsby.

Bredden har fått sina första permanentboende. Och det är inte vilka hyresgäster som helst, utan 80 000 bin. Med två bikupor på Kanalvägen 10 som bas kommer de att pollinera blommor i Bredden, Grimsta och Bollstanäs. Läs mer hos Vi i Väsby.
Jämtlands Vingård tillverkar mjöd och mölska med honung från gårdens bin. Folkmjöd är en 3,5%-ig mölska som finns med exotisk smak av svamp. Folkmjöd kan beställas hos till exempel MatHem.se. Läs mer om Jämtlands...
Enligt Naturskyddsföreningen hamnar Dalarna på fjärde plats bland Sveriges regioner när det gäller att göra insatser för att rädda bin. Biodlaren Camilla Lindblad från Norshyttan märker av ett ökat intresse även för...
Världens matproduktion måste fördubblas till år 2050 om vi ska kunna föda en växande befolkning, enligt FN. Samtidigt kommer användningen av kemiska bekämpningsmedel att behöva minska kraftigt för att skydda naturen...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer