Hur gör bin sin honung egentligen, och vad kan man göra med bivax? Förbundet Biodlarna bestämde sig för att starta en podd för att sprida intresset för biodling och det är Vansöbon Hanne Uddling som är programledare. Läs mer hos Eskilstuna Kuriren.

Hur gör bin sin honung egentligen, och vad kan man göra med bivax? Förbundet Biodlarna bestämde sig för att starta en podd för att sprida intresset för biodling och det är Vansöbon Hanne Uddling som är programledare. Läs mer hos Eskilstuna Kuriren.
Skillnaden stavas nytt DNA genom teknisk målstyrning. Nödvändigt att förstå för att debatten ska bli saklig. Och för att vi konsumenter ska begripa vad som står på spel. Annars blir det fortsatt fritt fram för GMO...
Sveriges biodlares riksförbund, SBR, fyller 100 år – och den lokala Sigtunaortens Biodlarförening firar dagen med mycket surr. Läs mer hos UNT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Anders Hansson på Malmö Brewing Co ligger just nu i startgroparna med ett nytt projekt: Mjöd. Läs mer hos Beernews.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer