Hampahonung

Westw

Nick French har ett dussintal bikupor på sjuttio tunnland vid en hampa-gård i Colorado. Med dessa bin, har han utnyttjat kraften hos tre superlivsmedel för att skapa Colorado Hemp Honey. Den lokalt odlade honungen får en kraftfull helande punch med CBD hampa extrakt samt eteriska oljor för smaksättning och aromaterapi. Läs artikeln hos Westword.

I Sverige har hampaodling börjat komma tillbaka efter att stat och diverse industrier hjärntvättat befolkningen att hampa är “knark”. Detta är en stor lögn eftersom industrihampa inte innehåller tillräckligt med THC för att göra någon påverkad.

Förutom att hampa är en utmärkt biväxt ger den människan det mesta vi behöver, helt utan konstgjorda gödnings- och bekämpningsmedel. Användningsområdena är bland annat; energi, livsmedel, medicin, textilier, papper, plast och byggmaterial.

Hampa är kanske den mest fantastiska och viktiga växt som finns. Det är märkligt att den fortfarande är i princip förbjuden för privatpersoner att odla i det “fria” landet Sverige. Gårdsstöd krävs och EU bestämmer vilka sorter som får odlas. Läs mer om hampaodling på hampa.netiha.org och Jordbruksverket.

PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Läs mer om biodling