Mjöd är en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och görs genom fermentering av honung. I Londons stadsdel Peckham hittar man Londons enda mjödtillverkare, Gosnells of London. Gosnells har lyckats återskapa intresset för mjöd tack vare ett modernt uttryck både i förpackningsvalet och med sin design. Läs pressmeddelandet från TOMP.
Du kanske också gillar
Biodlarnas plåga – framtidens miljöhjälte?
Larver av fjärilsarten större vaxmott är en plåga för biodlare, eftersom larverna gnager gångar i vax och trävirke och kan orsaka stora skador på bikupor. Men de små skadedjuren äter inte bara trä och vax, utan även...
70 visningar
Stadsbiodling ger flytande guld
För London-biodlarna Chris Barnes och Paul Webb, är honung flytande guld. Paret placerar och sköter bikupor i över hela staden, vilket ger förstklassig, lokal honung som får namn efter postnumret där den skördats...
62 visningar
Mekanisk ogräsbekämpning istället för kemikalier
CombCut som alternativ till Glyfosat. Kloka lantbrukare skär ogräsen i stället för att förgifta pollinatörer, människor och natur med ogräsmedel.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
84 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.