Märkning med GMO-fritt ökar i europeiska länder – men till skillnad från USA, kräver EU-lagstiftningen alla livsmedel som innehåller GMO över gränsvärden att märkas. Så finns det verkligen ett behov av GMO-fri märkning?

Märkning med GMO-fritt ökar i europeiska länder – men till skillnad från USA, kräver EU-lagstiftningen alla livsmedel som innehåller GMO över gränsvärden att märkas. Så finns det verkligen ett behov av GMO-fri märkning?
Som bin dras till blommornas nektar lockas naturintresserade deltagare till 80-årsfirande Medborgarskolans populära biodlingskurser på Österlen. Läs mer hos Österlenmagasinet. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
Polska forskare har utvecklat en metod för att hitta rester av bekämpningsmedel hos honungsbin. Med hjälp av metoden kan rester av 200 olika bekämpningsmedel sökas samtidigt. I 70 fall då bin blivit förgiftade kunde...
Antalet biodlare i Sverige ökar. Det gör att LP:s biodling i Kila, Säffle som säljer biodlingsutrustning fortsätter växa. Nu utökar man dessutom sin egen biodling och satsar på över 1000 bisamhällen, skriver...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer