EU-projektet ”BIstånd till nordiska bin – unik resurs för framtidens ekosystem” närmar sig sitt slut. I slutet av maj presenteras resultaten i samband med en internationell konferens på Nordens Ark. Läs mer hos Högskolan i Skövde.

EU-projektet ”BIstånd till nordiska bin – unik resurs för framtidens ekosystem” närmar sig sitt slut. I slutet av maj presenteras resultaten i samband med en internationell konferens på Nordens Ark. Läs mer hos Högskolan i Skövde.
Biodlaren Panayiotis Maroulis blandar propolis i raki. Med bivax och färgpigment målar han tavlor. På Amorgos, en karg ö med mycket getter, skördar han prisbelönt grekisk honung. Under sommarens torka förlorade han 13...
Två honungsprodukter är finalister i Årets matbluff 2020; “Estrella Honung & Salt Nötmix” med 2 gram honung av 35 gram sockerarter, och “Svensk Honungsförädling Blomsterhonung Ekologisk” från...
Universitetslektor Charlotte Norrman tröttnade på oinspirerade redovisningar i klassrumsmiljö. Genom sina tidigare erfarenheter inom näringslivet kom idén om att redovisningarna i hennes entreprenörskapskurser på...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.