Sallader, kakor, drinkar, bröd… Honung används till mycket. Men har du någon aning om hur den egentligen framställs? Följ med VN på honungsslungning i Sjötofta.

Sallader, kakor, drinkar, bröd… Honung används till mycket. Men har du någon aning om hur den egentligen framställs? Följ med VN på honungsslungning i Sjötofta.
Länsstyrelsen Kronoberg har gjort inventeringar av gamla, stora ekar och andra lövträd i länet. Nu jobbar de för att skapa förutsättningar så att fler skyddsvärda träd kan bli riktigt gamla. Detta för att många insekter...
Reträtt från säkerhetsnormer som ledde till förbud mot tre neonikotinoid-bekämpningsmedel. Under press från tillverkare av bekämpningsmedel och regeringar planerar Europeiska kommissionen att skrota bi...
Glyfosat är det mest använda ogräsmedlet på våra åkrar, men också i trädgårdar över hela världen. Sex miljoner kilo spreds 2012 enbart i Tyskland på åkrarna. Glyfosat är billigt att köpa hos bl.a. trädgårdsgrossister...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer