Intresset för biodling har ökat kraftigt de senaste åren och fler vill ta steget in på en yrkesmässig bana. Nu startar Fristads Folkhögskola en ny yrkesutbildning som kan möta nya behov i en bransch under förändring. Läs mer hos Jordbruksaktuellt.

Intresset för biodling har ökat kraftigt de senaste åren och fler vill ta steget in på en yrkesmässig bana. Nu startar Fristads Folkhögskola en ny yrkesutbildning som kan möta nya behov i en bransch under förändring. Läs mer hos Jordbruksaktuellt.
Vad har landskapet för policy då det gäller slåtter av vägrenar? Läs mer hos Nya Åland.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Växtskyddsföretaget Syngenta finns på Borgeby Fältdagar 24-25 juni där de förutom växtskydd berättar om projektet Operation Pollinator. ”Operation Pollinator är ett nytt projekt med målet att använda fältkanter på...
Skottland planerar att förbjuda odling av genmodifierade grödor, enligt den skotska regeringens talesperson i landsbygdsfrågor.
Läs mer hos ATL.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer