Att ersätta kortklippta gräsmattor med ängar blir en av rekommendationerna i en ny strategi för ökad biologisk mångfald i odlingslandskapet. Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio.

Att ersätta kortklippta gräsmattor med ängar blir en av rekommendationerna i en ny strategi för ökad biologisk mångfald i odlingslandskapet. Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio.
Från hela norden har biodlare kommit till Göteborg för att höra de senaste rönen och knyta kontakter. Läs mer hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Total utmattning på jobbet och högt blodtryck gjorde att Stina beslöt sig för att satsa på det hon brinner varmast för, natur och djur. Hon omskolade sig till florist och satsade på biodling som en närande och rogivande...
Polisen har fått in en anmälan om en ovanlig stöld. En okänd person ska ha stulit en hel bikupa från en odling på Tjörn, skriver Lokaltidningen Stenungsund. Obs, stöld av bikupor är ej ovanligt. Bli biodlare Läs boken...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer