Fler efterfrågar lokala livsmedel

Antal företag som sysslar med lokal livsmedelsförädling ökar när fler konsumenter efterfrågar närodlade och ursprungsmärkta varor. Det visar de senaste siffrorna från Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Den vanligaste försäljningskanalen är gårdsbutiker.

Läs pressmeddelandet hos LRF.

PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Läs mer om biodling

Arbetsbi - Arbetsbin - Arbetarbi
Arbetsbi eller arbetsbin är honungsbin i bisamhället som Läs mer
Biväxter - Skogstry (Lonicera xylosteum)
Skogstry (Lonicera xylosteum) är en buske som växer i Läs mer
Biprodukter - Bikupeprodukter - Biodlingsprodukter
Apiterapi innebär att av sjukdomar, krämpor och fysiska Läs mer
Haslinger
Haslinger är en österrikisk producent som tillverkar en mängd hygien- Läs mer
Biväxter - Lind (Tilia cordata)
Lind (Tilia cordata) är ett lövfällande träd som är vanlig Läs mer