Fler efterfrågar lokala livsmedel

Antal företag som sysslar med lokal livsmedelsförädling ökar när fler konsumenter efterfrågar närodlade och ursprungsmärkta varor. Det visar de senaste siffrorna från Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Den vanligaste försäljningskanalen är gårdsbutiker.

Läs pressmeddelandet hos LRF.

Apiscandia 2022 Digital
Biodling

Läs mer om biodling

Design och tryck av etiketter
Egna honungsetiketter är en fördel när du säljer Läs mer
Vingklippning
Vingklippning kan användas inom biodling för att förhindra Läs mer
Biväxter - Åkervädd (Knautia arvensis)
Åkervädd (Knautia arvensis) är vanlig i södra/mellersta Sverige och sällsynt Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer