Antalet biodlare i landet ökar. Allt oftare odlas bina i storstadsmiljö och en av Göteborg lokala odlingar finns i Utby där Per Hallman tillsammans med några vänner börjat odla den viktiga insekten.

Antalet biodlare i landet ökar. Allt oftare odlas bina i storstadsmiljö och en av Göteborg lokala odlingar finns i Utby där Per Hallman tillsammans med några vänner börjat odla den viktiga insekten.
Svensk honung har blivit en bristvara. På många håll i landet beräknas årets honungsskörd bli halverad jämfört med utfallet ett normalår. Denna dystra prognos bekräftas av Per Fyhrlund, biodlare i Lidhult utanför...
Hur skulle det vara att gå på Safari på Sofiero gård? Tommy Johansson från Viken satsar på bisafari där i sommar. Läs mer hos HD.
Det varma vädret med högsommarvärme gillas inte bara av soldyrkare utan även biodlare gynnas av värmen för den tidiga våren och högsommarvärmen gör att många av landets biodlare upplever en av de bästa säsongerna på...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer