Europa behöver inte GMO

GM Watch

GMO-industrin skrämmer omvärlden med att världssvält hotar om GMO inte får odlas och säljas överallt.

Det finns i dagsläget inga kommersialiserade genetiskt modifierade grödor som i sig ökar avkastningen. Likaså finns det inga genmodifierade grödor på marknaden som är konstruerade för att motstå torka, minska föroreningar gödningsmedel eller spara jord. Det är GMO som är det verkliga hotet eftersom GMO-företagen kolonialiserar världen och med falska argument lurar lantbrukarna att köpa deras ägda grödor och tvingar dem att sprida mer och mer bi- och människodödande bekämpningsmedel.

Alexandra Ivanov, med sin ledare i SvD, kan läggas till skaran av mytbildare som GM Watch listar på sin webbplats. Alla nackdelar och risker ignoreras helt i ledaren och vi matas med samma gamla lögner om svält och fina forskningsresultat. Lita inte på den köpta (1, 2) forskningen. Alexandra Ivanov är antingen köpt av kemi-industrin eller dåligt påläst. Det är skamligt att sånt publiceras medan icke-GMO-forskning som löser exakt samma typ av problem får minimal, om någon rapportering, trots att den är mycket framgångsrikare.

Den som bryr sig om demokrati får läsa sanningen hos GM Watch:

Biodling

Läs mer om biodling

Ättikssyra - Bihalsa - Nosema - Vaxmott
Ättikssyra används inom biodling mot vaxmott (vaxmal) i bisamhällens vaxkakor/bivax, Läs mer
Biväxter - Rosenmynta (Clinopodium grandiflora)
Rosenmynta (Calamintha grandiflora) är en perenn ört som har en Läs mer
Deformed Wing Virus - DWV - Foto Xolani90
Deformed Wing Virus (DWV) är ett av Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: