Pollinatorpassasjen – vägar för pollinatörer i Oslo. En uppmaning till stadsbor, yrkesverksamma, stadsdelar och myndigheter, organisationer och företag att bidra på ett samarbete för att bilda en blomstrande korridor genom staden.

Pollinatorpassasjen – vägar för pollinatörer i Oslo. En uppmaning till stadsbor, yrkesverksamma, stadsdelar och myndigheter, organisationer och företag att bidra på ett samarbete för att bilda en blomstrande korridor genom staden.
Nu är honungsskörden i fara. Den kalla och blöta sommaren gör att det inte blir någon honung alls på vissa håll i landet. Men i södra Dalarna ser det trots allt hoppfullt ut. Lite sämre än vanligt kanske. Men visst blir...
Biodlarna har inlett ett helt nytt samarbete med LRF för att tillsammans skapa bättre villkor för lokala företag inom gröna näringar. -Vårt mål är att tillsammans skapa bättre förutsättningar för lokala företag att nå...
Linas och Binas har förlikats med kommunen. Företaget får 135 000 kronor i skadestånd av kommunen som via sin entreprenör bekämpade björnloka inne i företagets ekologiska odling, skriver Ystads Allehanda...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer