Våra bin är inblandade i 80 procent av den mat som vi får från våra butiker. Ändå förbigås rapporterna om att vi får färre och färre bin med märklig tystnad. Läs ledaren hos Ölandsbladet.

Våra bin är inblandade i 80 procent av den mat som vi får från våra butiker. Ändå förbigås rapporterna om att vi får färre och färre bin med märklig tystnad. Läs ledaren hos Ölandsbladet.
Årets kyliga vår resulterade i dåliga honungsskördar. Per Wallstedt är biodlare i Hejde och har fått fram mindre än hälften av den förväntade skörden. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Vill du få inspiration till din biodling? Vill du träffa andra trevliga biodlare? Följ med på studieresa för biodlare till Skåne. Bland besöken ingår biodlingsföretag med olika inriktningar och flera företag med...
Här samlar forskare in honungsbin och förser dem med radiosändare. Den unika metoden har aldrig tidigare använts i Sverige men ska ge mer kunskap om biets flygvanor, arbetsuppgifter och livslängd. Läs mer hos SVT. Bli...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer