Biodlardag för alla som är intresserade av bin, biodling och växter. Pyssel för barn och vuxna, visningskupa för att få titta lite närmare på bin. Försäljning av fika och mat för de sugna. Tipsrunda med naturfrågor.

Biodlardag för alla som är intresserade av bin, biodling och växter. Pyssel för barn och vuxna, visningskupa för att få titta lite närmare på bin. Försäljning av fika och mat för de sugna. Tipsrunda med naturfrågor.
Nick French har ett dussintal bikupor på sjuttio tunnland vid en hampa-gård i Colorado. Med dessa bin, har han utnyttjat kraften hos tre superlivsmedel för att skapa Colorado Hemp Honey. Den lokalt odlade honungen...
Den kyliga våren har gjort att bin haft svårt att överleva. Då blommorna inte kommit blom har det blivit brist på mat och biodlare har stödutfodrat. Lyssna på inslaget med biodlare Erik Heedman hos Sveriges Radio. Bli...
”Hoppas att vi ser drottningen”. Biodlaren Tuija har med sig barnbarnet Liam idag, och trots att han bara är sju år gammal är han redan tuffare än Vi i Väsbys reporter, när han med van hand pekar ut drönare och arbetare...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer