Bina håller just nu till i sina bikupor och värmer sin drottning. De väntar på vårvärme och blomning, men om all värme och vår kommer samtidigt så kan det bli svårt att hinna med alla blommor. Lyssna hos Sveriges Radio.

Bina håller just nu till i sina bikupor och värmer sin drottning. De väntar på vårvärme och blomning, men om all värme och vår kommer samtidigt så kan det bli svårt att hinna med alla blommor. Lyssna hos Sveriges Radio.
Rädda biet! Nu behövs det många fler bin där ute – biodlaren Lars Hellander berättar om vad du behöver för att kunna skaffa en egen bikupa till landet eller stadsbalkongen. Det gäller även att välja rätt blommor för en...
Läs inlägget på The Fashion Spot.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
De senaste åren har biodling blivit allt mer populärt. Men nu har även tjuvar slagit sig in i honungsbranschen. De senaste veckorna ska två bistölder ha skett i länet, skriver NA. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer