I månadens avsnitt av klimatpodden Form Symposium undersöks den bi-optimerade staden. Kan vi genom att ge plats i staden för naturens vilda inslag skydda oss från insektsdöden? Lyssna på podden hos FORM.

I månadens avsnitt av klimatpodden Form Symposium undersöks den bi-optimerade staden. Kan vi genom att ge plats i staden för naturens vilda inslag skydda oss från insektsdöden? Lyssna på podden hos FORM.
Vinter är en halvtorr kryddad blend av nio olika mjöd. För urvalet står en av landets mest framstående dryckeskännare som hittat en elegant balans mellan kraftfullt beska och friska inslag av pomerans med mjuka, runda...
Bara 10 grader i luften gör att bina i kuporna på Löfbergstaket fortfarande håller sig inne i sina kupor där det är 25 grader varmt. Så eleverna från Orrholmsskolan behövde inte vara oroliga att det skulle surra runt...
Biodlare i den kroatiska regionen Medimurje vaknade tidigare i somras upp till en förfärande upptäckt. 50 miljoner bin hade dött, i princip över en natt. Vittnesmålen talar om en matta av döda bin på marken. Denna...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer