Den 20 maj firas den Internationella bidagen över stora delar av världen. Syftet är att uppmärksamma hur viktiga bin och andra vilda pollinatörer är för vår växtlighet och då också för allt annat liv på jorden. Läs insändaren hos Ystads Allehanda.

Den 20 maj firas den Internationella bidagen över stora delar av världen. Syftet är att uppmärksamma hur viktiga bin och andra vilda pollinatörer är för vår växtlighet och då också för allt annat liv på jorden. Läs insändaren hos Ystads Allehanda.
EU-kommissionen vägrar att ge oberoende experter tillgång till den rapport som utarbetats av det tyska federala institutet för riskbedömning (BfR) om riskbedömningen av glyfosat.
Läs mer hos Sustainable Pulse.
Rekordsommar och klimathot. Det finns både glädjeämnen och farhågor att diskutera med landets biodlare. Bo Herou i Onslunda, som har haft biodling i över 30 år och hela tiden sett ett ökat intresse för honungen...
De viktigaste förändringarna i KRAVs regler 2014 för dig som har KRAV-certifierad biodling.
Läs dokumentet från KRAV.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer