En ny forskningrapport rörande ekologiska tjänster, jordbruk och neonikotinoider från EASAC (europeiska forskningsrådet) visar att den biologiska mångfalden lider enorm skada av användandet av neonikotinoider.
Läs mer hos SLU.
En ny forskningrapport rörande ekologiska tjänster, jordbruk och neonikotinoider från EASAC (europeiska forskningsrådet) visar att den biologiska mångfalden lider enorm skada av användandet av neonikotinoider.
Läs mer hos SLU.
En natur- och kulturkrönika från ljungheden på Skillingaryds skjutfält när ljungen blommar och doften av honung är stark och tydlig.
Läs krönikan hos Skillingaryd.nu.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Honung kan bli guld värd för nysvenskar i Kinda. Både ekonomiskt och kunskapsmässigt, skriver Corren.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Nu kräver branschföreningen Biodlingsföretagarna att Livsmedelsverket ändrar regelverket så att det framgår vilket land importerad honung kommer ifrån. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer