På Göteborgs restauranger serveras egenslungad honung och kurserna i biodling blir snabbt fullsatta. Restaurang Upper House Dining har en biodling på Gothia Towers mittentorn.

På Göteborgs restauranger serveras egenslungad honung och kurserna i biodling blir snabbt fullsatta. Restaurang Upper House Dining har en biodling på Gothia Towers mittentorn.
Överskottet av honung skapar problem för landets biodlare och Per Johansson i Böja utanför Skövde är en av de drabbade. Lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Få föreningar får uppleva sin hundraårsdag och det stora jubileumsfirandet som hör därtill, men för Åtvids Biodlareförening är det verklighet i år. För 100 år sedan las grunden till vad som idag är en välmående förening...
Suttungabrygden – lingonmjöd från tallskott och ljunghonung. Arkeologiska fynd visar att mjöd med honung och lingon bryggdes i Skandinavien redan under bronsåldern. Inspirerad av denna gamla mjöd...
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Läs mer