På Björnön i Västerås, i den södra delen av naturreservatet, har gräs och jord skrapats bort sedan förra året. Allt för att insekterna ska få bättre förutsättningar att leva och föröka sig. Läs mer hos SVT.

På Björnön i Västerås, i den södra delen av naturreservatet, har gräs och jord skrapats bort sedan förra året. Allt för att insekterna ska få bättre förutsättningar att leva och föröka sig. Läs mer hos SVT.
Biodling blir allt mer populärt. Det menar Ulla Lindmark, ordförande i Stråkens Biodlarsällskap som drog igång sin kurs nu i veckan. Läs mer hos JP.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Den blöta och kalla väderleken gör att fruktträden inte blir pollinerade. Det är inte bara vi människor som är missnöjda med den kalla våren. Bina, är inte heller överförtjusta i väderleken och det kan ge konsekvenser...
Neonikotinoiders toxicitet tar andan ur en – endast fem frön majs som behandlats med neonikotinoider är tillräckligt för att döda en rapphöna. Ännu en anledning till att välja ekologiska/miljövänliga produkter...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer