Bin och humlor håller på att försvinna och utan dem växer inga grödor, varken till djurfoder eller livsmedel för människan. – Människor förstår tyvärr inte allvaret i detta, säger Lemi Kocaharzem. Läs mer hos Kungälvs-Posten.

Bin och humlor håller på att försvinna och utan dem växer inga grödor, varken till djurfoder eller livsmedel för människan. – Människor förstår tyvärr inte allvaret i detta, säger Lemi Kocaharzem. Läs mer hos Kungälvs-Posten.
Omsättningen ökar för Brommamamma, produktionsbolaget som drivs av Henrik Schyffert, Erik Haag och Kerstin Johansson. Dessutom plockar de in en ny vd med ett udda CV.
di.se.
Bisäsongen har gått mot sitt slut. Den varma sommaren har inte lett till några förluster i årets honungsskörd för Sollentunabon Thomas Ullman, skriver Vi i Sollentuna.
År 2013 medförde produktion av ett kilo honung utgifter på i genomsnitt 13,26 euro för en biodlare. Behållningen blev i genomsnitt 11,30 euro per kilo honung, så varje kilo honung innebar en förlust på knappt två euro...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer