SBR, Sveriges biodlares riksförbund, lämnar Mantorp, men flyttar inte långt. Bara en mil bort till Skänninge och den fastighet som tidigare rymde Skänninge Tryckeri. Ett jättelyft, menar förbundssekreterare Jonas Eriksson.

SBR, Sveriges biodlares riksförbund, lämnar Mantorp, men flyttar inte långt. Bara en mil bort till Skänninge och den fastighet som tidigare rymde Skänninge Tryckeri. Ett jättelyft, menar förbundssekreterare Jonas Eriksson.
På söndag slår Uppvidinge biodlarmuseum i Älghult upp sina portar för säsongen. Varje söndag fram till september håller man öppet och till i år har museets utemiljö tillgänglighetsanpassats. Läs mer hos VK.
Nu när insekterna vaknat igen efter vintern är risken som störst fram till midsommar att stöta på en flyttsugen svärm av honungsbin, vilket kan innebära problem. Lyssna hos SR.
Gotländsk honung från Östergarn smaksatt med Gotländsk tryffel i whisky från Mackmyra.
Läs mer hos Tryffel of Sweden.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer