I tjugo års tid har Dan Levin sysslat med biodling, sedan många år tillbaka på heltid.”De första åren var jag rädd för bina och fick adrenalin när jag gick till dem. Det var en skräckblandad njutning”, säger han. Läs mer hos SN.

I tjugo års tid har Dan Levin sysslat med biodling, sedan många år tillbaka på heltid.”De första åren var jag rädd för bina och fick adrenalin när jag gick till dem. Det var en skräckblandad njutning”, säger han. Läs mer hos SN.
Se föredraget nedan av professor/doktor Job van Prag på BeeCome-konferensen i Donaueschingen, 24-26 oktober 2014. TFSP – Arbetsgruppen för Systemiska bekämpningsmedel – en oberoende grupp av forskare som...
Lokala biodlare i Västmanland reagerar med förvåning på nyheten om att det fuskas med en femtedel av den importerade honungen. Läs mer hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
“Säkrar pollineringen och den biologiska mångfalden”. Möt familjen Mandelmann som lever självförsörjande på den ekologiska gården Djupadal på Österlen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer