Nästan varje tisdag och lördag står de på torget i Vetlanda. Där säljer de frukt och grönsaker, honung och egenproducerad äppelmust. Företaget Bi & Grönsaks companiet har funnits i närmare 20 år och fortsätter att utvecklas. Läs mer hos Vetlanda.

Nästan varje tisdag och lördag står de på torget i Vetlanda. Där säljer de frukt och grönsaker, honung och egenproducerad äppelmust. Företaget Bi & Grönsaks companiet har funnits i närmare 20 år och fortsätter att utvecklas. Läs mer hos Vetlanda.
Utan bin skulle världen stanna. Alla växter som bär frukt ska pollineras och utan bin blir det inga bär, inga frukter och inga blommor och världen skulle få problem med matproduktionen. Läs artikeln hos Yle. Bli...
Nu kräver branschföreningen Biodlingsföretagarna att Livsmedelsverket ändrar regelverket så att det framgår vilket land importerad honung kommer ifrån. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Sommaren regnar bort och så gör även honungsskörden. – Det har varit en jättedålig bisommar, förklarar Fredrik Solid som är biodlare.
Läs mer hos Smålänningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer