Många biodlare i länet kommer att få svårt med lönsamheten. Bristen på mat är fortsatt påtaglig. – Det blir ingen förtjänst av det här, konstaterar Stefan Sandberg, biodlare i Hammarstrand. Läs mer hos Jämtlands Tidning.

Många biodlare i länet kommer att få svårt med lönsamheten. Bristen på mat är fortsatt påtaglig. – Det blir ingen förtjänst av det här, konstaterar Stefan Sandberg, biodlare i Hammarstrand. Läs mer hos Jämtlands Tidning.
Ett unikt pollineringsprojekt för stadsmiljö har tagit sin början mitt i världens första nationalstadspark i centrala Stockholm, Kungliga nationalstadsparken. Läs mer hos Biodlarna. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta...
Det är högsäsong för honungsbin och biodlare just nu. Men många bin lever farligt. Läs mer hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
För elfte året i rad genomförs under maj månad en enkätundersökning angående övervintringen. Läs mer hos Biodlarna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer