Det arkitektritade bihuset Honey Factory håller bitrafiken på säkert avstånd med sitt högt placerade fluster. Ett modernt bihus utformat för biodling i stadsmiljö som även fungerar som observationskupa. Mer info hos designern Francesco Faccin.

Det arkitektritade bihuset Honey Factory håller bitrafiken på säkert avstånd med sitt högt placerade fluster. Ett modernt bihus utformat för biodling i stadsmiljö som även fungerar som observationskupa. Mer info hos designern Francesco Faccin.
Jordbruksverket har fattat ett nytt beslut om smittförklaring för varroakvalster. Beslut och kartor finns på Jordbruksverkets webbplats.
Honung har använts som folkmedicin i hela världen. Vi har upptäckt att det är binas mjölksyrabakterier som är nyckeln. Inom en snar framtid kan dessa bi-bakterier användas som alternativ till antibiotika inom en rad...
De som röstade för att pollen är en ingrediens i honung: Ulvskog, Marita (S), S&D Westlund, Åsa (S), S&D Färm, Göran (S), S&D Hedh, Anna (S), S&D Ludvigsson, Olle (S), S&D Nilsson, Jens (S), S&D...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer