Bengt Andersson, ordförande för biodlarna på Falbygden, berättar om utbildningen som lockar nya biodlare till bigården.
Se videoklippet hos Falköpings tidning och Läs mer hos Skövde nyheter.
Bengt Andersson, ordförande för biodlarna på Falbygden, berättar om utbildningen som lockar nya biodlare till bigården.
Se videoklippet hos Falköpings tidning och Läs mer hos Skövde nyheter.
Den 26 mars gavs frimärken med bin som motiv ut hos Posten. Senast det fanns bin som motiv på frimärken var på 1990-talet. Frimärkena kan bidra till ökade kunskaper om biodling och om binas viktiga uppgift som...
Keiko Schönberg kommer att berätta om sin ekologiska biodling och beskriva sin honungs– och vaxhantering på Kattens bigårdar i södra Värmland. Det görs även besök hos LPs Biodling och Öxnevåls gård. Mer info och...
Intresset för biodling är rekordstort. Och hjälpen behövs eftersom bina är utrotningshotade. – Vi ser på tillströmningen av medlemmar och intresset att gå kursen att det är rekord, säger Matias Köping, biodlare och...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer