Honung är en av de produkter det fuskas mest med, enligt en rapport till Europaparlamentet från 2013. Men när Livsmedelsverket testade 15 olika sorters honung ur butikernas sortiment av egna varumärken var det äkta vara i alla burkar.

Honung är en av de produkter det fuskas mest med, enligt en rapport till Europaparlamentet från 2013. Men när Livsmedelsverket testade 15 olika sorters honung ur butikernas sortiment av egna varumärken var det äkta vara i alla burkar.
Närmare, snabbare och enklare kontakter med Livsmedelsverket. Enklare för små livsmedelsföretag att följa regelverket. Jämnare kvalitet på kontrollerna. Det är några svar som företagen ger på frågan hur Livsmedelsverket...
Britta är ett honungsbi. Hon är alldeles nykläckt och vet inte riktigt hur man är när man är ett bi. Hanna är en humla som är på väg till jobbet. Hon och hennes familj är proffs på att hjälpa växter. Se filmen hos UR (t...
Det är ett halvdant år för Gästriklands bin. – I stort sett har det varit för kallt. De har blivit inne för många dagar, konstaterar Kjell Holmgren som är ordförande i Biodlarföreningen Hedesunda-Österfärnebo. Läs mer...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer